Skinn Sko Flate Enmayer Skli Brudekjole Sexy På 18 Kvinner Hæler FcTlJK31
32

Image credit: Rawpixel.com/Shutterstock

TAO türkis flops Sko Barn flip Flops Sandaleramp; Åpne LICO Flip PZOX8k0Nnw

Når du fortelle historier som fange oppmerksomheten til forbrukerne, vil de danne en forbindelse med din bedrift. Bli en god historieforteller og se selskapet vokse.

En god historie kan fange din oppmerksomhet, må du emosjonelle, lære deg noe nytt, endre ditt sinn og holder med deg for livet. Du har kanskje ikke innsett det før, men hvis du ønsker å selge et produkt eller markedsføre dine tjenester, må du være en god historieforteller til å gjøre det effektivt.

Forbrukerne ikke ønsker å høre deg snakke om detaljer i produktet uendelige – det er kjedelig og livløst – de vil høre en historie. De ønsker å vite hvorfor du bryr deg, hvordan kan du hjelpe dem eller hvordan du har fått til å være der du er. Å fortelle gode historier som kan ha endeløse fordeler for din bedrift. Ikke bare kan den fange oppmerksomhet, men å fortelle historier kan hjelpe deg virkelig i kontakt med kunder, drive mer vekst og øke dine salg. Begynne å fortelle historier som fengsle folk og de vil bli fengslet med din bedrift.

Men hvordan blir du en god merkevare historieforteller? Her er fem tips for å forbedre din historiefortelling.Lauren Ralph getthefacts Barn Sko Polo nu CerxodBW

1. Bli autentisk.

En viktig del av det å være en god historieforteller er å alltid være autentisk. Du vil aldri få tillit fra publikum hvis du ikke er å være sann mot deg selv. Folk vil være i stand til å se rett gjennom løgnene du fortelle eller overdrivelser du gjør, og å miste tillit hos dine kunder kan stave katastrofe for din bedrift.

Faktisk innrømme dine feil, eller å snakke om vanskeligheter fremmer åpenhet innen merkevaren din, og kundene setter pris på autentiske markedsføring. Deling av dine vanskeligheter hjelper folk forholder seg til deg, og viser at selskapet har gode egenskaper som utholdenhet. Folk ønsker å bli kjent med den virkelige deg, så sørg for at historiene du forteller er personlig og ærlig.

Outban Sko MID E Solomon Black Action 100Autentisk Friday Hy Herre sQrthCd

2. Show, don ‘ t tell.

Når du forteller en historie med mål om å prøve å selge produktet eller tjenesten, kan du ikke bare fortelle folk hvor flott det er, du har å vise dem. Ingen vil være overbevist om at hvis du gjør krav om hvor fantastisk du er, og ikke har noe å sikkerhetskopiere det, pluss at den kommer over som skryt. Vise publikum de flotte forhold til selskapet i stedet for bare å liste av grunner.

Du kan vise, fortelle, ved å gi real-life eksempler på hvordan folk har dratt nytte av produktet. I stedet for å si “vårt produkt er det beste,” i stedet si noe sånt som, “Våre kunder har delt med oss at vårt produkt er drastisk forbedret sine liv”, og gi eksempler på hvordan. Vise din verdi i historier ved å gi detaljerte eksempler, i stedet for bare å fortelle folk hvordan de skal føle. Dette gjør deg til en mye mer effektiv historieforteller.

3. Løse et behov.

På Sko Dame Scholl nettFASHIOLA noSammenlignamp; kjøp Kjøp til H9EID2

Mennesker søker ut historier for mange grunner, men mye av tiden grunnen til at de søker ut og koble til en historie er fordi det løser et behov. Vi vet at gode produkter oppfylle behov og det samme går for å fortelle en god historie.

Bedrift-til-forbruker selskaper har lenge vært å fortelle historier som løser behovene til sine kunder og business-to-business selskaper kan gjøre det, også. Identifisere behovene til målgruppen og hvordan du kan løse disse behovene. Håndverket dine historier rundt disse funnene. Alle tenker om hvordan et produkt vil gjøre livet deres bedre før de bestemmer seg for å kjøpe, så gjør dem oppmerksomme på behovene deg med å løse gjennom historiefortelling.

4. Holde seg til det som betyr noe.

En god historieforteller aldri ønsker å kjede sitt publikum, så ikke bog din historie ned med unødvendig informasjon. Komme til det punktet i historien din raskt, slik at du ikke mister oppmerksomheten til publikum. Når du forteller historien om historien til din bedrift, for eksempel, trenger ingen å vite hvilken tid på døgnet det var da du trodde opp din gode idé eller hvor mange ganger du har endret navnet på din bedrift. Hvis det ikke er viktig eller relevant til det punktet i historien din, kan du la det ut.

Et annet triks er å starte din historie i midten. Mange ganger når folk forteller en historie, så forteller de det i kronologisk rekkefølge, men når du gjør det på denne måten, vil du ha altfor mange detaljer som ikke er nødvendige. Pluss alt det spennende ting som skjer i midten, så begynner det og du vil ikke sette publikum til å sove.

5. Gnist noen følelser.

Ingen liker en tørr play-by-play-arrangementer, du må injisere følelser inn i historiene du forteller. Å fremkalle følelser i ditt publikum vil gjøre dem mer sannsynlig å danne en sterk forbindelse med merkevaren din, og husk at du i lang tid. Tenk om følelser du føler når du ser en god film, uansett om du gråte eller le, du er oppslukt i historien fordi det gjør at du føler noe.

Tenk om hvilke følelser du vil at publikum skal føle når de lytter til din historie. Ønsker du dem til å føle seg inspirert, sympatisk eller makt? Inkluderer detaljer, informasjon og scenarier i historiefortelling som oppfordrer publikum til å føle slik du vil ha dem.

Vi har alle vært tidkrevende historier for så lenge vi kan huske, enten det er filmer, bøker, aviser eller historier som er gått på rundt et bål. Bedriftens historie kan være like flytting og minneverdig som noen av de medier hvis du bruker disse tipsene for å bli en bedre historieforteller. Å fortelle en god historie gir deg mulighet til å skille seg ut fra konkurrentene og kontakt med forbrukerne på et nivå du ikke trodde var mulig.